Sobota - Zpátky v Lynn Valley

05.12.2009 23:59

Probudila jsem se vedrem asi v devět hodin. Zašla jsem na nákup (pečivo na snídani a nějaké ty věci, které doma chyběly) a když jsem se vrátila, tak Hafi akorát vstával. Po snídani, ke které jsme zkusili burákovou pastu (nic moc), jsme napsali Ivče a během chviličky už u nás zvonili. Prý byli na super výprodeji oblečení a že se tam máme jít určitě podívat (asi dvě ulice od nás) a že oni se jedou domů ještě najíst a za hodinku nás tam vyzvednout u té výprodeje (toho výprodeje). Tak my jsme se oblíkli a šli tam. Nebylo to teda nic moc. Moc lidí a moc oblečení, a tak jsem se kousla a našla jsem tu pár hezkých věcí pro Šímu. Snad se mu budou líbit. Jsou to skateové značky... Takže nic pro nás:-) Žádný outdoor:-)

O půl druhé jsme vyjížděli do Lynn Valley. Byla zima, ale sluníčko svítilo. Byla to moc hezká cesta lesem. Teda lesem – no nedá se to nsšim lesům přirovnat. Byla to vyloženě divočina, ale medvěda jsme bohužel nepotkali. Ale za to docela hodně turistů. Šli jsme po stezce Baden Powella (zakladatel skautingu). Po pár fotkách na mostě jsme se vydali k jezeru, které bylo také moc fajn... Chtěli jsme ještě stihnout vodopády, ale sluníčko už začalo zapadat a začínala být pěkná kláda (asi začnu nosit tu péřovou bundu). Takže jsme se začali vracet. Ještě to byl k autu docela kus, ale opět příjemnou cestou. Nebyl to výlet jako ten minulý (žádný výšlap, ani nic podobného), ale za to hezká procházka. Příště nás čeká ještě jedna sem – na vodopády.

Cestou domů jsme se zastavili v ExtraFoods pro maso a doma po zahřátí jsme se vrhli na uvaření bramborových knedlíků, špenátu a toho masa. Byla to mňamka. Pak jsme dali vyprat pračku a po kafíčku umytí kuchyně a u toho jsme vymysleli, že zítra pojedeme na hranice s USA si vyřídit tzv. zelenou kartu, která by nám měla umožnit vstup to USA. Nemáme totiž ani jeden biometrický pas. Snad to vyjde a když jo, tak jsme si předběžně naplánovali, že bychom tam jeli na dva dny, které máme mít v práci volno a že bychom vyrazili vlakem do Seattlu. Ale to se ještě uvidí. Každopádně by ta Zelená karta měla platit tři měsíce a protože Hafimu propadá ISIC na konci roku a je na něj sleva na vlak, tak bychom to rádi do konce roku sfoukli.

Zpět

Diskusní téma: Sobota - Zpátky v Lynn Valley

Datum
Vložil
Titulek

cukroví

IŠLSKÉ - 25 dkg mouka hladká, 15 dkg máslo, 7 dkg cukr, 7 dkg čokoláda, 4 dkg oříšky, 1 žloudek. skořice, hřebíček (roztlouct), citr. kůra, na špičku nože prdopeč. Nechat v ledničce odpočnout přes noc, upéct, slepit, polít čokoládou, ozdobit mandlí a sníst.
ČAJOVÉ - 30dkg hladké mouky, 25 dkg cukr, 18 dkg tuk (můžeš 1/2 máslo a 1/2 margarin), 3 vejce, 2a1/2 vanilkový pudink, 1/2 prdopeč. slepit, polít čokoládou a dobrou chuť přeje babka

Datum
Vložil
Titulek

připomínka

Nezapomeň v Seatlu na Bety McDonaldovou - třeba tam po ní jsou nějaké památky.

Vyhledávání

© 2009 Použití textů a fotografií možné po domluvě s autorem.